Gouden waarderingsspelden uitgereikt aan JNS vrijwilligers

Afgelopen weekeinde heeft t bestuur en leiding de gouden waarderingsspelden van Jong Nederland mogen uitreiken aan Jan & Riky Janssen en Wim Bonten. Het betreft hier sterkhouders die al meer dan 40 jaar vrijwilliger zijn geweest en afgelopen jaar gestopt zijn. Agv Corona is deze uitreiking telkens uitgesteld, maar het is nog net voor de lockdown gelukt!

Jan en Riky zijn de afgelopen 25+ jaar het gezicht van onze blokhut geweest als beheerders, en hebben daarvoor diverse bestuursfuncties en leidingtaken uitgevoerd. Hiermee zijn zij een stabiele factor gebleven in JNS. Hun afscheid is al bijna een jaar geleden maar niettemin wilde het bestuur hun inzet van de afgelopen decennia een gouden randje geven!

50 jaar lid

Meer recent is het afscheid van Wim Bonten. Tot voor kort zorgde Wim voor alle tenten, kampeermaterialen en sjormaterialen. Wim vertelde dat een slechte ervaring als (kamp)leider begin jaren 80 hem wees op het belang van een materiaalbeheerder. Na jaren als leider en bestuurslid zorgde Wim sinds 1990 voor het materiaal. Daarnaast heeft Wim ook gewerkt op het provinciale bureau. Afgelopen jaar was Wim ook al 50 jaar lid en is dit zijn 51e jaar! Voor ons aanleiding om hem te bedanken en dit gouden jubileum extra glans te geven! Met Wim nemen we ook afscheid van een hele hoop kennis en historie.

Jan, Riky en Wim waren zichtbaar verrast en trots; Mooi om te zien! We danken hen en hopen hen nog eens te zien op de blokhut.