eigentijds jeugdwerk
spel

creativiteit

natuurbeleving

Blokhut

Onze Blokhut

Geheel aan de rand van deze water- en groengemeente bevindt zich in een bosrijke omgeving de Blokhut van Jong Nederland Swalmen. Deze ligt ongeveer midden op een terrein van 150 bij 100 meter.
Rechts van de Blokhut is een speelveld gelegen, waar geen tenten mogen worden opgezet. Deze kunnen tussen de bomen naast het speelveld en links van de Blokhut geplaatst worden.
Op het gedeelte links van de Blokhut is een kampvuurplaats aanwezig.

Bezoekadres:
De Klein Hei 2
6071 CM  Swalmen

Telefoon: 0475-502412
(in blokhut, wordt alleen beantwoord tijdens gebruik)

Verhuurmogelijkheden

– Tijdens de zomervakantie alleen voor volle weken te huur
– Weekenden zijn gedurende het gehele jaar te huur, m.u.v. juli en augustus
– Afspraken voor het najaar en het nieuwe jaar vanaf 1 oktober m.u.v. de zomerkampen; voorlopige reservering wel mogelijk.
– Gebruiksinformatie vindt u in het Huurreglement blokhut.

Reserveringen

Rob en Senna Koolen-Mestrom

Huuraanvragen via het contactformulier – blokhutverhuur

Over Swalmen

Gelegen in de slanke taille van de bekoorlijke provincie Limburg ligt het lieflijke groen- en waterrijke Swalmen. Begrensd door de Maas en het nabij gelegen Duitsland vormt het de rand van de charmante Maasvallei en het Swalmdal, waardoor het schilderachtige riviertje "De Swalm" meandert.
Swalmen kent een eeuwenoude historie. Daarvan getuigen diverse fraaie en oude monumentale gebouwen, zoals de ruïne "De Naborch" en het kasteel "Hillenraedt". Het van oorsprong Romaanse "Rozenkerkje" te Asselt beheerst al vele eeuwen het beeld van het Maasdorpje. Schilderachtig gelegen op de hoge Maasoever meerden er in het verleden de Noormannen hun boten af om het rijke binnenland te plunderen. De stille getuigen van de rijke geschiedenis van de streek zijn te zien in het kleine museum, het voormalige bakhuis van de Asselterhof, nabij het kerkje.
Aantrekkelijk is ook het natuurrijke Swalmdal met een rijkdom aan plant- en diersoorten die in dit natuurgebied voorkomen. Aan de hand van bij de VVV te verkrijgen wandelkaarten kunnen wandelaars en fietsers de routes volgen door de bossen ten zuidoosten van Swalmen. Ten oosten van Swalmen in "Het Groenewoud" ligt het openluchtzwembad "De Bosberg" met speeltuin, wandelpark, sport- en kanoaccommodaties.

Onze sponsoren:
dé club vol spel & avontuur!
Jong Nederland Swalmen